Sunday, 3 April 2011

LD VENUS GOLD - ELKEN


Hari  ini   Siti  nak  kongsi  dengan  anda   semua    tentang kelebihan   LD VENUS GOLD kepada kaum hawa. Memang banyak khasiatnya tiada ternilai dengan apa yang pernah saya cuba. Bukan nak kempen you all agar terpengaruh dengan omongan saya… namun belum  cuba  belum  tau. Sekali rasa hah… memang berbaloi.ianya bukan sahaja untuk kecantikan dalaman  perempuan namun ianya baik untuk kecantikan  luaran  terutamanya kulit yang mulus..
Kata orang jangan berkira sangat untuk berbelanja pasal kesihatan dan kecantikan,  bila  lihat hasilnya pasti teruja untuk terus mencuba  . so kalau nak cuba jangan malu dan segan untuk contect my phone number 0199507093.
Kecantikan dari Dalaman
Hormon membentuk sistem endokrin dan bertanggungjawab untuk fungsi perkembangan, pertumbuhan, metabolisme dan penghasilan sepanjang hayat wanita. Perubahan fisiologi sering disebabkan pergolakan hormon semasa fasa kritikal baligh, mentruasi, kehamilan dan menopaus untuk menunjukkan keperluan berbeza badan, justeru mempengaruhi kualiti kehidupan.
Dalam perubatan Cina, organ hati, buah pinggang, sistem endokrin dan penghasilan adalah saling berkaitan dan memberikan nutrien kepada sistem ini dalam kombinasi holistik herba dapat membantu memperbaiki kesihatan keseluruhan di samping menghapuskan simptom fisiologi spesifik atau ketidakselesaan.
LD-Venus Gold diformulasikan menggunakan formula herba teruji dengan herba Cina bergred tinggi seperti Dang Gui, Dang Shen, Dan Shen, Bai jiang Cao, Yi Mu Cao dan Huang Qi untuk membantu mengawal atur kitaran haid, memperkaya darah, membantu dalam pemulihan selepas bersalin dan mungkin menawarkan kelegaan kepada wanita yang mengalami menopaus.
LD-Venus Gold dipek dalam botol kecil dan tidak memerlukan persediaan atau dididihkan. Ia disijilkan halal dan tidak mengandungi hormon, bahan kimia atau ramua tiruan.

Membantu memulihkan serta mencergaskan kaum wanita selepas bersalin dan melegakan sakit semasa haid. Ia juga berkesan untuk memperbaiki tekstur kulit, menambah kekenyalan kulit dan mengurangkan gangguan putus haid.

20 botol dalam sekotak
** Ibu mengandung dan wanita dalam tempoh haid dinasihatkan untuk berhenti mengambil LD~VENUS GOLD. Dinasihatkan untuk bermula 2-3 hari selepas berakhirnya kitaran haid .

**Goncang botol sebelum minum
Simpan dalam tempat dingin dan kering. Elakkan daripada sinaran matahari
.


2 comments:

  1. Sy nk letgo ld venus rm150 sekotak. Ada 5 kotak available. Wassap/sms 0167116779

    ReplyDelete
  2. Saya nk let go elmarino blanc rm 230 sekotak hrga member pun rm 267..discount rm 37 per kotak..berminat wasap 0164191950

    ReplyDelete